Savršeno brijanje
Quote from: milostdr on February 26, 2021, 04:46:29 PMDanas opet poštar, red je da ga počnem zvati na slavu FS četka 26mm G4 sintetički čvor. Posebnu zahvalnost dugujem @michurin-u, bez čije nesebične pomoći ja ovo ne bih uspeo ( u tom trenutku ) da nabavim. Takođe i hvala mu na divnim poklonima u vidu žileta i ove zanimljive kreme posle brijanja SVOBODA. Jedva čekam da ih probam. @michurine još jedared VELIKO HVALA!!!Drugi dragulj je Schick adjustable NOS stanje. Prodavac sa ebay-a je pridodao i Pal injector nožiće, 10 komada. videće te na slikama, ovo je potpuno nov brijač i metalna zaštita sa safety bar-a nije skinuta još uvek.Blago meni, pa ima sada čime da se igram Jako lijepo!G4 čvor je meni jedan od dražih sintetika! A Type M je izvrstan injector! Pogotovo kad ga uloviš u NOS stanju! Kad je meni moj došao bio sretan ko malo dijete! Poslano sa mog YAL-L21 koristeći Tapatalk
Danas opet poštar, red je da ga počnem zvati na slavu FS četka 26mm G4 sintetički čvor. Posebnu zahvalnost dugujem @michurin-u, bez čije nesebične pomoći ja ovo ne bih uspeo ( u tom trenutku ) da nabavim. Takođe i hvala mu na divnim poklonima u vidu žileta i ove zanimljive kreme posle brijanja SVOBODA. Jedva čekam da ih probam. @michurine još jedared VELIKO HVALA!!!Drugi dragulj je Schick adjustable NOS stanje. Prodavac sa ebay-a je pridodao i Pal injector nožiće, 10 komada. videće te na slikama, ovo je potpuno nov brijač i metalna zaštita sa safety bar-a nije skinuta još uvek.Blago meni, pa ima sada čime da se igram
Quote from: pj3r on February 26, 2021, 05:37:51 PMQuote from: milostdr on February 26, 2021, 04:46:29 PMDanas opet poštar, red je da ga počnem zvati na slavu FS četka 26mm G4 sintetički čvor. Posebnu zahvalnost dugujem @michurin-u, bez čije nesebične pomoći ja ovo ne bih uspeo ( u tom trenutku ) da nabavim. Takođe i hvala mu na divnim poklonima u vidu žileta i ove zanimljive kreme posle brijanja SVOBODA. Jedva čekam da ih probam. @michurine još jedared VELIKO HVALA!!!Drugi dragulj je Schick adjustable NOS stanje. Prodavac sa ebay-a je pridodao i Pal injector nožiće, 10 komada. videće te na slikama, ovo je potpuno nov brijač i metalna zaštita sa safety bar-a nije skinuta još uvek.Blago meni, pa ima sada čime da se igram Jako lijepo!G4 čvor je meni jedan od dražih sintetika! A Type M je izvrstan injector! Pogotovo kad ga uloviš u NOS stanju! Kad je meni moj došao bio sretan ko malo dijete! Poslano sa mog YAL-L21 koristeći TapatalkJa sam se tresao kada sam ga otvarao. Prodavac više nego korektan. Stanje brijača se vidi, neverovatno je. I pridodao je pakovanje PAL injectora od 10 žileta.Četka je nestvarno dobra. Pno što sam odmah uočio je dosta gust čvor i odlična kičma čvora. Uskoro ću više o svemu pisati. Hvala Pjer još jednom. Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka
Merkur 34C HD sa Yourshaving-a, stigao paket za 11 dana. Merkur sutra ujutru stupa na scenu .
[/quote/]Izgledaju vrhunski.