Savršeno brijanje
Brijanje po JUS - u....Nekada je bilo dovoljno kupiti samo jednu kremu za brijanje, jednu vrstu žileta. Zlatno doba. Takvo je večeras bilo brijanje.Brijač: Gillette slim adjustable N - 4Žilet: Intersilver platinumKrema za brijanje: Intersilver ekskluzivni krem za brijanje Četka: FS sintetika G4Balzam: SvobodaHvala ti Igore, vratio si me u detinjstvo. Kešao sam se na umivaoniku i smetao deki dok se brijao. Upravo je najčešće koristio ovu kremu i žilete samo ove. Neverovatno da je krema zadržala odlična svojstva, malo je tvrđa ali daje odličnu krem penu i prateći vrhunski performer. Sreća pa smo nabavili celo pakovanje ovih divnih žileta. Savremeni žileti nisu ništa bolji od intersilverovih, čak mnoge ih prevazilazi po učinku, kvalitetu i oštrini. Jako su uglađeni i udobni.
Moj prvi SOTD uz to i mali eksperimentBrijač: TNNSER 3D izrađen na 3D printeruŽilet: GEMSapun: mix MWF + Haslinger by @Gile Četka: Magard sintetikaAS: 4711Brijač veoma blag, ali prilično efikasan. Posle izrade je bilo potrebno doraditi kako bi se umetnuo žilet, ali vrijedi eksperimenta. Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Quote from: vlados on March 07, 2021, 10:36:04 AMMoj prvi SOTD uz to i mali eksperimentBrijač: TNNSER 3D izrađen na 3D printeruŽilet: GEMSapun: mix MWF + Haslinger by @Gile Četka: Magard sintetikaAS: 4711Brijač veoma blag, ali prilično efikasan. Posle izrade je bilo potrebno doraditi kako bi se umetnuo žilet, ali vrijedi eksperimenta. Послато са SM-N960F помоћу ТапатокаOno što je sigurno to je da Tom zna dizajnirati brijač! Drago mi je da ti se sviđa! I ova ručka koju je Andreas nspravio po Enders Speed Razoru mu baš dobro stoji! Ja nikako da ga isprintam... Ali valjda hoću. @milostdr Može se mijenjati boja bez problema. Poslano sa mog YAL-L21 koristeći Tapatalk