Savršeno brijanje
Poklanjam dendi ruža jednom koriscen, dorco kopija black handle superspeed brijaca i paketic voskhod nozica. Dendi mi se ne svidja miris iako je pena super pa kad vec ne planiram da ga koristim mozda bi neko hteo da ga proba. Takodje i ovaj brijac sam probao samo jednom a stoji mi oko 2 godine u fioci za dzabe, previse je blag otprilike je kao adjustable brijaci na 1. Ako postoji neki novi brijadzija koji je tek poceo da ulazi u svet brijanja nek se javi, mozda mu ovaj bude od koristi.Sent from my iPhone using Tapatalk
Na prodaju hardver sa slike, moze komplet, a moze i posebno.Gillette slim adjustable Gillette single ringGillette bostonianGillette 40's style superspeedGem g barSent from my iPhone using Tapatalk
Quote from: kobayashi on March 01, 2021, 07:55:27 PMNa prodaju hardver sa slike, moze komplet, a moze i posebno.Gillette slim adjustable Gillette single ringGillette bostonianGillette 40's style superspeedGem g barSent from my iPhone using TapatalkZanima me kutija od Slim-a, ako neko hoce brijac - da se dogovorimo. Cena Slima?Poslato sa SLA-L22 uz pomoć Tapatoka
Quote from: Kibo on March 06, 2021, 07:41:30 PMUslužni oglas, jazavac by Floyd i EJ 89 u paketu 6000 dinar, pojedinačno četka 4000, brijač 2500 dinara.Poslato sa JSN-L21 pomoću TapatokaMoze rezervacija ?
Uslužni oglas, jazavac by Floyd i EJ 89 u paketu 6000 dinar, pojedinačno četka 4000, brijač 2500 dinara.Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka