Author Topic: KUTI sapun  (Read 375 times)

Online Babadzonka

  • Majstor brijanja
  • ***
  • Location: Vranje
  • Posts: 99
  • Thanked: 40 times
KUTI sapun
« on: June 13, 2018, 12:38:45 PM »
Slucajno naidjoh na Kuti (prezime) sapunce na fb-u (www.facebook.com/Kutisapuni), nemaju online prodavnicu/sajt, nalaze se u Subotici i, zato sto su 100% prirodni i domaci (barem tako tvrde), narucim jedan.

Sastav: etericno ulje cimeta i bora, palmino ulje, suncokretovo ulje, maslinovo ulje, kokosovo ulje, si puter, bela glina, kozje mleko.
Tezina: ~70g
Cena: 100 dinara
Oblik: poput neke kockice velicine 4x4x3cm i veoma je tvrd (Zene  ;) >:( >:D)

Stigao mi je malopre i resim da testiram ODMA.

Miris ok, vrlo je blag, cak se nekako i izgubi tokom cele procedure. Pena losija u odnosu na ovu koju prave vreto, dendi, proraso,itd..., odma to bukne, ali je slabo, tanko, vazdusasto, ne traje uopste, posle ~15 sekundi se izgubi, nema je na licu, podseca na penu koju napravi sampon :D
Medjutim, osim pene, ovo ostalo mi je sasvim dobro bilo, klizavost dobra, osecaj posle brijanja dobar, kao neki zastitni sloj da je ostao na kozi, pa je onako fino na dodir, ne zateze.
Dakle nije bas u potpunosti pravi sapun za brijanje, ali ima neku efikasnost i zbog toga bi mozda bio bolji kao sapun pre brijanja.


"Чим сам купио, одмах сам мало накапао на руку, и кришом на улици мирисао затим кад год никог није било у близини (обазриво, јер знам да то није нормално понашање)."  -  nuur o Malizia AS-u :D
 

 

Najnovije:

Users Online
Users: 3
Guests: 34
Total: 37