Author Topic: The Golden Spartan  (Read 1436 times)

Offline Babadzonka

  • Veliki Majstor brijanja
  • *****
  • Location: Vranje
  • Posts: 231
  • Thanked: 120 times
The Golden Spartan
« on: November 19, 2019, 02:19:41 PM »
Kao sto smo saznali u temi "Pazarilo se malo", sapun je kopija Dendi sapuna (hvala nuur) i iz tog razloga mislim da ne treba da ima svoju temu.
Medjutim, iz istog razloga tema treba da postoji kako bi ljudi bili informisani da je ovo cisto KOPIRANJE DENDI SAPUNA i da, ukoliko zele da pazare, kupe Dendi sapun.
Testirao sam ga malocas, sapun jeste dobar, ali, ali, ali... dzaba sve to, nikakvih prednosti nema, niti neke bitnije razlike u odnosu na Dendi, miris nana/menta/citrus imate, kako sam shvatio, kod Dendi Marko Polo varijante, performanse i da su iste (vrlo su slicni), opet je Dendi taj jedini i originalni, cena je duplo manja, pa i malo vise od duplo, jedino je kutija drugacije nafarbana, ali kog briga za to...

Dakle, dragi citaoce, ukoliko te mami ovo cudo, samo kupi Dendi i uzivaj, a za ostatak novca kupi Vreto, Wmax, nesto trece ili popij pivo  :icon_beer:

Ako ima zainteresovanih, javite se za testiranje.
« Last Edit: November 19, 2019, 02:23:51 PM by Babadzonka »


"Чим сам купио, одмах сам мало накапао на руку, и кришом на улици мирисао затим кад год никог није било у близини (обазриво, јер знам да то није нормално понашање)."  -  nuur o Malizia AS-u :D
 
The following users thanked this post: Neša, floyd, nikolapianist, BolePuska

 

Najnovije:

Users Online
Users: 1
Guests: 18
Total: 19