Palo prvo brijanje jutros. Iznenađen sam ali negativno
.
Dendi sapun i nov Silver Blue žilet, sve isto kao prethodnih 10-tak brijanja, osim brijača.
Krajnji učinak brijanja manje/više isti kao Slim na trojci ali osećaj dranja po koži neuporediv. Kao da sam se obrijao testerom. Nisam ni očekivao da se žilet toliko oseća na koži mada posle par sati više nemam osećaj da je koža odrana.
Možda nisam iz prve pogodio ugao, mada mi se čini da se lako pogađa i da ne može da se pogreši, možda je i žilet previše oštar za brijač...
Sutra sve isto, pa ćemo videti. Još nekoliko dana Silver Blue pa ću promeniti žilet da vidim ima li neke osetne razlike.
Kakva su iskustva, koji žileti se dobro slažu sa 34-kom?
Pričam iz iskustva, probaj Merkur 34C u kombinaciji sa Gillette Wilkinson Sword žiletom (indijac), za mene nema bolje kombinacije. Nikad ni jedna posekotina niti iritacija, a žilet dobrano traje.
Od ostalih, zelena Astra kao što je pomenuto isto daje odlične rezultate. Polsilver nije loš ali mi sa vremena na vreme napravi po neku malu krvavu tačkicu, dok se malo ne istupi. Voskhod je isto odličan, ali traje kraće od Gillette Wilkinsona.