Forum Savrseno brijanje

Brijači i britve => Žileti => Topic started by: Limoozina on May 31, 2019, 06:24:22 PM

Title: Vintage Supermax Stainless
Post by: Limoozina on May 31, 2019, 06:24:22 PM
  Pre 5 dana mi Mobajk u prolazu doda jedan primerak Supermax Stainless vintage nozica.
(http://savrsenobrijanje.com/forum/gallery/723_31_05_19_6_07_53.jpeg)

 Napomenuo mi je da ga probam i da ga ne bacam posle par brijanja, vec da mu dam prilike ad se razmase. Koristim ga evo vec pet dana u Slim Twistu. Brijac na koji sam navikao, svakodnevno brijanje. Sve uobicajeno.
 E pa, Mobajk druze, da ti se zahvalim. Nozic je fantastican! I dalje je u brijacu i ne daje znakove posustajanja.
 Nisam imao prilike da probam "danasnji" Supermax Stainles. Malo mu se razlikuje omot (ima onaj hologramski logo), a ima i neka "economy pack" varijanta. Da se razumemo, nisam pretpostavio da iz Indije ima ista vintage. Cini mi se da se tamo nista ne baca, vec se stvari (oprema, alati, vozila...) koriste i menja im se namena dok se ne dezintegrisu.

  Ako novi nozici nisu kao ovi stari, onda stvarno ne znam gde ide ovaj svet i dokle vise da jurimo neke neuhvatljive jednoroge od nozica koji briju ovako gospodski i dugovecno.

 Hvala jos jednom Mobajk, i gde li si iskopao ovaj elitni nozic, da mi je samo znati :) 
Title: Re: Vintage Supermax Stainless
Post by: mobajk on June 01, 2019, 05:39:44 PM
Limoozina baš mi je drago da ti se svideo stari Super max žilet . Trebalo bi probati i ove nove Super max žilete i videti je l to to , ako jeste super ! Kupio sam ih na zemunskom buvljaku pre dva meseca i nema ih više posto sam pokupio svih 5 paklica ( 50 din. paklica )