Savršeno brijanje
Vintage 1973 Gillette Black Flare Tip TTO Safety Razor i zileti.
Quote from: floyd on November 23, 2020, 04:47:37 PMVintage 1973 Gillette Black Flare Tip TTO Safety Razor i zileti. Ohoho, bravo za ulov. Još i kombinacija vintažnih žileta. Adams bi se prikrao i maznuo ti persone, jer vidim da su to one njegove omiljene.Sjajno izgleda brijač, sada još blue tip i ti si kompletirao ekipu
Quote from: milostdr on November 23, 2020, 05:37:40 PMQuote from: floyd on November 23, 2020, 04:47:37 PMVintage 1973 Gillette Black Flare Tip TTO Safety Razor i zileti. Ohoho, bravo za ulov. Još i kombinacija vintažnih žileta. Adams bi se prikrao i maznuo ti persone, jer vidim da su to one njegove omiljene.Sjajno izgleda brijač, sada još blue tip i ti si kompletirao ekipu Тако је!Ево прошао сам наплатну рампу код Новог Сада, на путу сам до одредишта.😉😀😁
Da se iskoristi crni petak a i nije se odavno kupilo ništa za brijanje.Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Quote from: Gile on November 27, 2020, 11:06:38 AMDa se iskoristi crni petak a i nije se odavno kupilo ništa za brijanje.Sent from my Mi A2 using TapatalkBravo Gile, valja da se iskoristi ovaj dan. Molim te reci, nisam upućen, gde se ovo nabavlja?
Samo da javim da nova britva nije shave ready kao sto pise u deklaraciji. Mora kamen da prodje. Cudo bi bilo da jeste. Bila je puno nauljena (konzervirana vazelinom)pa sam mislio sa je to razlog sto ne skida dlake sa ruke. Kada sam je ocistio i poceo brijanje sve je bilo jasno odmah.
Koliki je popust i traje li i sjutra?Послато са SM-N960F помоћу Тапатока