Savršeno brijanje
Lepotan je stigao. Stanje je više nego dobro, svi podeoci agresivnosti savršeno rade. Javljam utiske. Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote from: Markovicmarko87 on January 19, 2021, 12:16:29 PMLepotan je stigao. Stanje je više nego dobro, svi podeoci agresivnosti savršeno rade. Javljam utiske. Sent from my iPhone using TapatalkDobrodoša u klub ljubitelja podesivih. Super izgleda, nek te lepo služi i u zdravlju da ga koristiš. Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka
Quote from: Markovicmarko87 on January 19, 2021, 12:16:29 PMLepotan je stigao. Stanje je više nego dobro, svi podeoci agresivnosti savršeno rade. Javljam utiske. Sent from my iPhone using TapatalkДа те у здрављу служи, добро изгледа као што си поменуо и сада само уживај!
Da nastavim neku mini tradiciju primećenu ovaj mesec. Naime primetih kako su dva naša člana (@Markovicmarko87 i @Ralonaš) pazarila Gillette Slim Adjustable u januaru. Nesvesno mi dadoše zadatak da napravim isto jerbo dugo hoću da probam brijanje sa podesivim brijačem. Bacio sam se u potragu i igrom slučaju vrlo brzo sam pronašao jedan model po jako pristojnoj ceni. Iako 100% ispravan, model je imao par sitnih estetskih mana. Zahvaljujući satima/danima provedenim na ovom forumu saznao sam da imamo i doktora hirurgije koji je specijalizirao u brijohirurgiji - @milostdr. I pre nego sam došao u posed brijača direktno sam kontaktirao Miloša i predočio mu situaciju. Eminentni doktor je rekao da će mu biti čast povratiti život brijaču jednim detaljnim zahvatom. I to se desi, a ja od danas posedujem prvi podesivi brijač rođen 1966 (L2)! Hvala @milostdr za spašavanje brijača i za vrlo vredne savete! @Markovicmarko87 i @Ralonaš hvala za motivaciju!
@Brado21 Желим ти да откријеш многе чари овог бријача, а када га мало оставиш по страни неко време па му се вратиш, не знаш какве све лепе ствари могу да се десе. Тада лепо своје утиске пренеси у теми о њему.@Musa996 Поздрављам ентузијазам, верујем да ће то бити корак у добром смеру!
Dictum factum што би текли стари латини, илити речено и купљено што би рекли ми бријаџије. Ево за сам крај овог прилагодљивог месеца, још један Жилет мршави прилагодљиви. Ако се његова млађа сестра зове црна лепотица, овај бријач са пуним правом заслужује назив сребрни лепотан.Похвалићу се само ценом од 900 дин за колико сам га набавио. Додуше једна врата му бејаху мало крива, али се то натезањем решило. Бријач одкуван у води и Ферују, и орибан пастом за домаћинство (подмлађен бар 20 година).