Savršeno brijanje
Stigao Deda Mraz sa zakašnjenjem
Posle tachno, 8 meseci i 2 dana od datuma kupovine, iz dalekog, dalekog Izraela, stigao je Gillette Slim Twist 1971 R1.U skoro savrshenom stanju. Minor tear and wear.Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Posle ravno mjesec dana od naručivanja iz dalekog Japana stigao je Feather popular TTO brijač. Prvo pitanje novih članova foruma je uglavnom od čega da se počne i uvijek padaju savjeti tipa Edwin, Merkur ili neki klonovi i Wilkinson plastikaner a ovaj brijač niko ne pominje. Odlučio sam da ispravim tu nepravdu (vidjećemo da li je kosmička) i da se žrtvujem zbog brijonauke i mladih naraštaja. Brijač je koštao 8 eura. Brijoizvještaj slijedi nakon probe. Ne mijenjajte kanal dragi gledaoci što bi rekao naš brijovođa.Sent from my CPH1951 using Tapatalk
Imao sam namjeru da ih kupim, ali je ispalo da je poklon. Žileti od prodavca, sapuni i prišejv od prijatelja. Proizvođač, bjeloruski artizan Aleksandar Listopad.Danas stiglo iz MoskveПослато са SM-N960F помоћу Тапатока
Hvala ljudi :) pišem kada probam, a nadam se i neko od iskusnijih da će pisati, jer nisam nešto rečit kada treba opisati miriseInače svi sapuni se proizvode u dvije verzije, tallow i vegan. Oriental spices je na bazi svinjske masti (?) Miris, za mene previše "začinjen" dok je Carlyle Genova veganski (inače prijatan miris iz ambalaže bar po mom ukusu)Ne znam koliko sam bio dobar u izboru mirisa, za ostalo kad probam...Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Lepotan je stigao. Stanje je više nego dobro, svi podeoci agresivnosti savršeno rade. Javljam utiske. Sent from my iPhone using Tapatalk