Savršeno brijanje
Што фино испадну слике кад је облачно време као данаске:Нађох ову фину кутијицу, и упарих са Алу-Бол-Енд-Теком. Дивим се овим Тек кутијама, нигде вишка, максимална сведеност, минимално заузеће простора. А квалитет! Милина.
Нађох ову фину кутијицу, и упарих са Алу-Бол-Енд-Теком.
Да освежим тему. Извините ако смарам, нов сам, али можда некоме буде од користи.Видео сам на ЈТ онај снимак што је поделио drug, и добио сличну идеју. Реализовао сам је мало другачије, хтео сам да ми све што треба стане у једну кутију.Да не дужим:- алуминијумска кутија - Јума бријач, јефтин , мали и ефикасан. Па и ако се изгуби ило нестане на путовању није штета.-Арко сапун, исечен на довољну дужину. Опет јефтини и поуздан.-мала боца у коју се сипа било који афтершејв-четка са скраћеном дршком. Нажалост неквалитетна, мораће да се мења.- огледало исечено по мери. Код локалног стаклорезца.-два магнета, за нове и кориштене жилете.Испод је онај пена-папир што служи са паковање. Два слоја, а у горњем су исечени облици за алат.
Да освежим тему. Извините ако смарам, нов сам, али можда некоме буде од користи.