Savršeno brijanje
Personna platinum chrome(ISR) Super + PlatinumGornji zileti su poznati kao red personna’s, Israeli red’s i Red IP’s? Donji zileti su poznati kao Crystal, Stainless, Israeli Personna?Da li su ovo razliciti zileti? Zasto su ovi prvi poznati kao crveni a pakuju ih sa plavim papirom? Da li postoji jos neka Izraelska personna?
Нека ми Бог опрости што овако пишем!Верујте ми да против своје воље пишем, али једно је субјективно мишљење и жеља, а друго је објективно!Но овде ипак требамо бити објективни, зар не?Наиме, за мене је Персона један од најбољих брендова и од самог почетка сам се интересовао и јурио ове жилете.Наравно, нисам ни погрешио у томе, они јесу једни од најбољих, посебно када говоримо о америчким жилетима.Што се израелских жилета тиче, и они су одлични! Посебно, "Црвена Персона" (Red Personna, "Israeli red's"), као и Персоне што су прављене по наруџбини за разне маркете, као што су "Chrystal", па чак и за "Delhaize" групу, односно наш Макси и Метро, илити како смо их ми ономад прозвали "Метро Персона".И Метро и Црвена Персона су одлични жилети, али ова плава Персона у пластичној кутијици од 10 жилета је благо речено катастрофална!!! Још се ударам по прстима док ово пишем, али ово је други жилет из кутијице који брије страобално.Истина он брије, али уопште није "питом" и поприлично гребуцка да се после бријања (после друге употребе), на лицу стварају крваве тачкице. То ми се дуго није дешавало..малтене сам и заборавио на то с обзиром да користим прилично квалитетне и добре жилете.О иритацији и цевенилу после бријања и да не говорим!!!Не знам да ли је у питању нека подвала, односно да ли којим случајем нису оригинал жилети, (мада уколико би то била кинеска копија, жилети не би ни бријали), или имају неку грешку.....не знам.Ја верујем да је у питању нека фелерична кутијица, јер у односу на Црвену Персону која је на слици изнад ове плаве (која би колико знам требала да буде иста, само варијанта паковања од 10 жилета), не може да се упореди. То је небо и земља. Црвена брије к'о змај, а ова плава гребе, чупка и иритира.Ја верујем да је у питању лоша кутијица, и још не губим наду и верујем да је плава Персона исто тако добра као и Црвена.
Quote from: adams on February 13, 2020, 02:56:23 PMНека ми Бог опрости што овако пишем!Верујте ми да против своје воље пишем, али једно је субјективно мишљење и жеља, а друго је објективно!Но овде ипак требамо бити објективни, зар не?Наиме, за мене је Персона један од најбољих брендова и од самог почетка сам се интересовао и јурио ове жилете.Наравно, нисам ни погрешио у томе, они јесу једни од најбољих, посебно када говоримо о америчким жилетима.Што се израелских жилета тиче, и они су одлични! Посебно, "Црвена Персона" (Red Personna, "Israeli red's"), као и Персоне што су прављене по наруџбини за разне маркете, као што су "Chrystal", па чак и за "Delhaize" групу, односно наш Макси и Метро, илити како смо их ми ономад прозвали "Метро Персона".И Метро и Црвена Персона су одлични жилети, али ова плава Персона у пластичној кутијици од 10 жилета је благо речено катастрофална!!! Још се ударам по прстима док ово пишем, али ово је други жилет из кутијице који брије страобално.Истина он брије, али уопште није "питом" и поприлично гребуцка да се после бријања (после друге употребе), на лицу стварају крваве тачкице. То ми се дуго није дешавало..малтене сам и заборавио на то с обзиром да користим прилично квалитетне и добре жилете.О иритацији и цевенилу после бријања и да не говорим!!!Не знам да ли је у питању нека подвала, односно да ли којим случајем нису оригинал жилети, (мада уколико би то била кинеска копија, жилети не би ни бријали), или имају неку грешку.....не знам.Ја верујем да је у питању нека фелерична кутијица, јер у односу на Црвену Персону која је на слици изнад ове плаве (која би колико знам требала да буде иста, само варијанта паковања од 10 жилета), не може да се упореди. То је небо и земља. Црвена брије к'о змај, а ова плава гребе, чупка и иритира.Ја верујем да је у питању лоша кутијица, и још не губим наду и верујем да је плава Персона исто тако добра као и Црвена.Ja se potpuno slazem sa tobom i siguran sam da ne gresis. Ja sam ovu plavu Personnu probao jos pre par godina kada je radjena ona grupna nabavka na forumu. Prilicno sam se razocarao tada. Skoro sam od tebe dobio deset komada ovih nozica i pomislio sam, mozda cu sada da se obradujem... E pa nisam se obradovao. I dalje su ispod svakog proseka. U svakom brijacu se isto ponasaju. Grubi, neugladjeni i neprijatni za koriscenje.Druge Persone nisam imao prilike da probam.