Author Topic: Taconic Shave Cream  (Read 261 times)

Offline adams

  • Global Moderator
  • Doktor za brijanje
  • *****
  • Location: Zemun
  • Posts: 1923
  • Thanked: 478 times
Taconic Shave Cream
« on: March 09, 2020, 03:59:38 PM »
Са појавом нове креме,
Појављују се и нове бријачке теме!!!!!

Дакле, у питању је Taconic "Tequila Lime" крема. То је американска изузетно добра артисан крема. Одликује се изузетним, свежим мирисом. Али мирис није једини адут ове креме. Наиме ова крема је по мени као нека луксузна (уколико то није) крема.
Од луксуза је свакако дели пре свега амбалажа, што је и очекивано, с обзиром да американци све више штеде на материјалу за амбалаже, и као да не љубе скупе амбалаже: пластичне уместо стаклених флашица као и пластичне уместо дрвених или керамичких посудица!!
Све у свему, како једна ласта не чини пролетно годишње доба, тако и посудица не мора да буде разлог за одсуство луксуза, који се свакако дâ осетити када се крема стави на лице.
Крема може да се користи и без четке (brushless), што мени искрено није интересантно и наравно са четком.
За прављење добре и богате пене довољна је само мала количина креме, илити свега неколико кругова четком.
Добија се лепа пена, која се лако наноси на лице и остаје постојана на лицу. Тада долази до изражаја други адут, а то је изузетно добра заштита! Шта да кажем, када  осим основних сасојака, које су пријатни лицу, у састав креме улази и путер од кокосовог семена, кокосово уље и мед!?
Наравно да се ниједан састојак понаособ не примети, али се може осетити право освежење на лицу.
Дакле поред мириса који је пре свега цитрусни, и као такав освежава, осети се и заштита од иритације које прави оштрица жилета.
Што се постшејв ефекта тиче, он је неприкосновен. Дуго остаје свежи и цитрусни мирис после бријања, те се лосион или балзам у неку руку могу сматрати сувишним, али ако се после бријања  овом кремом стави "Aqua Velva Ice Blue" (изузетно препоручљиво), или "Skin Bracer", може се остварити American dream или другим речима: сан снова!
Морам да додам да назив ове "Taconic"  ("Tequila lime"), у потпуности оправдава и својства ове креме: хладни коктел који освежава, прија, опушта и регенерише не само кожу лица, него и наше нерве!
Крема је за сваку препоруку! Поред ове "Tequila Lime" постоје и друге креме ове феноменалне "Taconic Shave" фирме, па изволите: уколико неко прооба непто ново или исто, пишите!!!

« Last Edit: March 09, 2020, 04:21:05 PM by adams »


 
The following users thanked this post: Babadzonka, BolePuska

 

Najnovije: