Savršeno brijanje
Sticajajem okolnosti malo sam zapustio forum 🙂 Upao sam u neku kolitecinu sa priborom ali nadam se da ce to uskoro da se promeni 🙂U poslednje vreme stavim jednu polutku u shavetu, jedan zilet u ATT i brijem se dok se be istrosi(mislim uvek bacim zilet u nekom trenutku pre nego sto se stvarno istupi do kraja). Naravno posle svakog brijanja operem i osusim ziletKoristim ostrije zilete i razmisljam da ubacim u rotaciju neke manje ostre. Jer nekad osecam da bi koza mogla malo da odmori a i ovako bih nekad malo da opustim ruku 🙂 Naravno uvek jurim BBSKako vi radite? I ima li neko savet za manje ostre zilete??
Danas upoznah brijacku legendu Cvela :)Cim sam ga video sinulo mi kroz glavu da se 3 dana nisam brijao :)Recimo da mi prija rotacija zileta mada sam izbacio i ATG u nekoj meri. Ono sto ostaje kao problem je sto pravim neke cudne greske. Npr. stainless zilet mi pruza ugodno brijanje ali se ne znam iz kog razloga recnem. Dok perma sarp mi moze napraviti iritaciju i grub je ali se ne posecem nikad . Def. me ceka testiranje jos zileta