Savršeno brijanje
Gillette 7 o'clock sharp edge aka онај жути Севеноклок:Хвала бријаџији који ми је даривао за пробу.Пријатно сам изненађен квалитетом ножића, око 10 бријања браде па још отприлике толико и по лобањи.Одличан ножић за менеме.
Nisam ocekivao da je ovo Ruski zilet jer na paklici Ruskih zileta uobicajeno pise da su pravljene u St. Petersburg ... Pitanje je za koje su trziste ovi zileti namenjeni. E sad za razliku od polsilvera ovaj mi ne pravi sranja :) Iznenadjuje me koliko dobrih zileta sam otkrio u poslednje vreme 😀
Quote from: YUGO BOSS on March 08, 2020, 06:39:13 PMNisam ocekivao da je ovo Ruski zilet jer na paklici Ruskih zileta uobicajeno pise da su pravljene u St. Petersburg ... Pitanje je za koje su trziste ovi zileti namenjeni. E sad za razliku od polsilvera ovaj mi ne pravi sranja :) Iznenadjuje me koliko dobrih zileta sam otkrio u poslednje vreme 😀Pored fabrike u St. Petersburgu, postoji još jedna fabrika u Moskvi. http://www.mostochlegmash.ru/razors1.html oni izrađuju:Рапира Platinum LuxРапира Super SteelВосходЛадас