Savršeno brijanje
Бријач: Merkur 34GЧетка: LMDB Pure BadgerЖилет: Schick Premium (винтажни)Сапун: MonsavonЛосион: Savane Vert SauvageЈош једно савршено бријање!Почео сам од једног од најбољих легендарних, а уједно и једног од мојих омиљених сапуна "Monsavon", који у потпуности оправдава значење његовог назива (мој сапун).Пена овог сапуна је сплендидна, богата и прелепа!Винтажни "Шиков" жилет је фантастичан! За мене је један од најбољих. Изузетно оштар, али нешто мањих димензија, таман толико да буде мање изложен и самим тим мање опасан, али опет прилично ефикасан. Обријао ме је без иритације и имао сам такав осећај (као и код свих винтажних жилета), као да бријач брије сâм, без жилета, и брије фантастично.На крају је бријање било награђено Вилијамсовим лосионом "Савана", који је суров, са карактером али поштује твоје лице и чини га опасно добрим.Још један диван дан!!
Quote from: adams on November 29, 2020, 03:01:56 PMБријач: Merkur 34GЧетка: LMDB Pure BadgerЖилет: Schick Premium (винтажни)Сапун: MonsavonЛосион: Savane Vert SauvageЈош једно савршено бријање!Почео сам од једног од најбољих легендарних, а уједно и једног од мојих омиљених сапуна "Monsavon", који у потпуности оправдава значење његовог назива (мој сапун).Пена овог сапуна је сплендидна, богата и прелепа!Винтажни "Шиков" жилет је фантастичан! За мене је један од најбољих. Изузетно оштар, али нешто мањих димензија, таман толико да буде мање изложен и самим тим мање опасан, али опет прилично ефикасан. Обријао ме је без иритације и имао сам такав осећај (као и код свих винтажних жилета), као да бријач брије сâм, без жилета, и брије фантастично.На крају је бријање било награђено Вилијамсовим лосионом "Савана", који је суров, са карактером али поштује твоје лице и чини га опасно добрим.Још један диван дан!!Meni je takođe monsavon jedan od omiljenih, ako ne i najomliljeniji sapun. I nikako mi nije jasno kako malo košta, a pruža vrhunsko brijanje sa vrhunskim performansama. Kod sapuna je sve top, samo je ambalaža "bljak", aliiii možda je to caka jeftinog koštanja sapuna. Sve u svemu, stavio sam ga u ovonedeljnu rotaciju