Savršeno brijanje
Sedef shavetteProraso beliOmega sinteticka cetka Wilkinson polovica Alum kamenNakon drugog koriscenja sedefa valja mu odati i pocast, najprijatnije brijanje koje sam dobio koriscenjem bilo koje shavette bilo je sedefom. Nije bilo nikakve iritacije i nikakvih posekotina, jedino sto treba da se navikne na lakocu cele shavette.
Od sinoć... Vrhunski! Henson čudo od brijača. Lagan, okretan, ugodan i temeljit. I ovaj put je samo moj! Poslano sa mog YAL-L21 koristeći Tapatalk
Quote from: pj3r on January 21, 2021, 07:43:11 PMOd sinoć... Vrhunski! Henson čudo od brijača. Lagan, okretan, ugodan i temeljit. I ovaj put je samo moj! Poslano sa mog YAL-L21 koristeći TapatalkBravo na izboru, čim se pojavio šerovao sam ga kolegi sa foruma. Dizajn moderan i futuristički. Voleo bih da ga u bližoj budućnosti opišeš onako na svoj način. Zahvaljujem ti se unapred.
Nedjelja je dan za sređivanje, jutros rano poslije frizera uslijedilo brijanje, standardno Karve i after Dendi, novina je ovdje hvaljeni Soap Alli o kojem par utisaka slijedi posebnoj za to namjenskoj temi. Osjećaj fantastičan, čisto i mirisno.Sent from my SM-G975F using Tapatalk