Savršeno brijanje
Quote from: macak No1 on January 24, 2021, 01:49:10 PMNedjelja je dan za sređivanje, jutros rano poslije frizera uslijedilo brijanje, standardno Karve i after Dendi, novina je ovdje hvaljeni Soap Alli o kojem par utisaka slijedi posebnoj za to namjenskoj temi. Osjećaj fantastičan, čisto i mirisno.Sent from my SM-G975F using TapatalkBravo kume Duškov. Iznenada se kao plima širi beloruska-ruska oprema. Čekam utiske, od tebe i Gileta. Kako mi se čini sastavi su skroz drugačiji, a baš me zanimaju utisci. Hvala. Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka
Nedjelja je dan za sređivanje, jutros rano poslije frizera uslijedilo brijanje, standardno Karve i after Dendi, novina je ovdje hvaljeni Soap Alli o kojem par utisaka slijedi posebnoj za to namjenskoj temi. Osjećaj fantastičan, čisto i mirisno.Sent from my SM-G975F using Tapatalk
It's so good to be bad, glasi naslov balzama...Brijač: Gillette superspeed 109, aka BB longŽilet: Personna super (1#) Četka: Yaqi aqua tuxedoSapun: TDS zimzelena kleka ( više u nekom od narednih postova, nakon iscrpnog testiranja)AS: eau de cologne Amber by CoraBalsam: CH bad boyNepravedno zapostavljena "bandera" se prijatno uklopila sa žiletom na podešavanju br 5, kasnije 4. Sapun prijatnog mirisa, ne preterano intezivnog što i prija. Blagi piling koji ima u sebi priprema lice za brijanje. I na kraju kolonj da se rašire zenice od eksplozije mirisnih nota, hmmm i za kraj nemoj biti loš koliko bi to drugi želeliPoslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka
Quote from: milostdr on January 24, 2021, 03:14:28 PMIt's so good to be bad, glasi naslov balzama...Brijač: Gillette superspeed 109, aka BB longŽilet: Personna super (1#) Četka: Yaqi aqua tuxedoSapun: TDS zimzelena kleka ( više u nekom od narednih postova, nakon iscrpnog testiranja)AS: eau de cologne Amber by CoraBalsam: CH bad boyNepravedno zapostavljena "bandera" se prijatno uklopila sa žiletom na podešavanju br 5, kasnije 4. Sapun prijatnog mirisa, ne preterano intezivnog što i prija. Blagi piling koji ima u sebi priprema lice za brijanje. I na kraju kolonj da se rašire zenice od eksplozije mirisnih nota, hmmm i za kraj nemoj biti loš koliko bi to drugi želeliPoslato sa POT-LX1 pomoću TapatokaNe da mi đavo mira, moram da te ispravim. Nije Gillette Superspeed 109, nego Gillette Super Adjustable 109. Omiljeni mi je.
Zbogom januaru... Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka