Savršeno brijanje
Pozdrav svima drugari, nadam se da ova tema ne postoji posto je nisam nasao. Zanimljive su mi slike pena tj gustina pene koju pojedinci koriste i kako izlaze na kraj sa razlicitim sapunima pa se nadam da ce bar deo vas da me ispostuje i ubaci se kako slikom tako i pricom u vezi ove teme. Ja bih temu poceo jednom slikom gde sam bio iznenadjen rezultatom dobijene pene jer me namucio i dosta puta sam odustao od tog sapuna bas zbog loseg rezultata. Ostavicu sliku i voleo bih da iskusne brijadzije probaju da pogode cime sam se igrao za dobijenu penu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote from: filipmd on January 23, 2021, 11:34:27 PMPozdrav svima drugari, nadam se da ova tema ne postoji posto je nisam nasao. Zanimljive su mi slike pena tj gustina pene koju pojedinci koriste i kako izlaze na kraj sa razlicitim sapunima pa se nadam da ce bar deo vas da me ispostuje i ubaci se kako slikom tako i pricom u vezi ove teme. Ja bih temu poceo jednom slikom gde sam bio iznenadjen rezultatom dobijene pene jer me namucio i dosta puta sam odustao od tog sapuna bas zbog loseg rezultata. Ostavicu sliku i voleo bih da iskusne brijadzije probaju da pogode cime sam se igrao za dobijenu penu. Sent from my iPhone using TapatalkPalmira?