Savršeno brijanje
Ај сви да огласимо Палмире на Ибеју, да истролујемо максимално.
Питам се какав би утисак имао са Албусом?Заправо, да ли неко зна има ли разлике у рецептури старог и новог сапуна?
Quote from: Игор В. on September 09, 2019, 12:15:32 PMПитам се какав би утисак имао са Албусом?Заправо, да ли неко зна има ли разлике у рецептури старог и новог сапуна?Ja se secam da je stara kockica bila zuta odmah iz kutije. Sa njom sam poceo da se brijem, a moj cale je koristio ceo zivot. E sad, sto se tice sastava, naravno da pojma nemam kakav je bio i da li se razlikuje od danasnjeg.
Quote from: Limoozina on September 09, 2019, 12:30:20 PMQuote from: Игор В. on September 09, 2019, 12:15:32 PMПитам се какав би утисак имао са Албусом?Заправо, да ли неко зна има ли разлике у рецептури старог и новог сапуна?Ja se secam da je stara kockica bila zuta odmah iz kutije. Sa njom sam poceo da se brijem, a moj cale je koristio ceo zivot. E sad, sto se tice sastava, naravno da pojma nemam kakav je bio i da li se razlikuje od danasnjeg. А осећај, пошто си се бријао и с старом и овом новом, има ли разлике?
Obrijao se Palmirom koja mi već duže čami u keramičkoj šolji i posle nekog vremena i sada nije bilo crvenila posle brijanja, biće da sam previše pritiskao žilet i britvu pa sam to pripisivao sapunuNigde nisam video da posle nekog sapuna ili pene koža ostaje tako lepa i mekana posle, a i klizavost je vrhunska što je bitan faktor ako se koristi britva ili shavetaZa smešne pare odličan sapun zaista, možda čak i bolji nego npr Dendi