Savršeno brijanje
Quote from: SweeneyTodd on October 04, 2019, 11:39:03 PMObrijao se Palmirom koja mi već duže čami u keramičkoj šolji i posle nekog vremena i sada nije bilo crvenila posle brijanja, biće da sam previše pritiskao žilet i britvu pa sam to pripisivao sapunuNigde nisam video da posle nekog sapuna ili pene koža ostaje tako lepa i mekana posle, a i klizavost je vrhunska što je bitan faktor ako se koristi britva ili shavetaZa smešne pare odličan sapun zaista, možda čak i bolji nego npr DendiМожда...
Obrijao se Palmirom koja mi već duže čami u keramičkoj šolji i posle nekog vremena i sada nije bilo crvenila posle brijanja, biće da sam previše pritiskao žilet i britvu pa sam to pripisivao sapunuNigde nisam video da posle nekog sapuna ili pene koža ostaje tako lepa i mekana posle, a i klizavost je vrhunska što je bitan faktor ako se koristi britva ili shavetaZa smešne pare odličan sapun zaista, možda čak i bolji nego npr Dendi
Ja sam Palmira kremu koristio još pri kraju osnovne škole, već sam tada imao bradu Sa četkicom i pastom sam i krenuo da se brijem iako sam koristio prvo plastikanera, samo ne mogu da se setim da li je Palmira bila moja prva krema, ali znam da sam je sigurno koristio jer sam zapamtio crveno teget ambalažuTada i nije bio neki veliki izbor, tek posle se pojavio famozni Gillette Sensor Excel sa izmenjivim patronima (i dan danas mi u ormariću čuči prazna mašinica od toga), kao i gelovi i aftershave balsami, od pena je bio jedino Squibb a tek posle Gillette i ostali