Savršeno brijanje
Pošto koristiš EJ 98 imaj u vidu da je to blag brijač i da su mu potrebni odgovarajući žileti, tj. oštriji. Ja sam ga imao neko vreme i prodao jer mi je bio preblag
Pratim ja svaku temu pa i tu.Nego cutim jer zbog posla ne mogu da se organizujem da dodjem.Da...nedeljom rade samo budale i semafori...Ja sam semafor
Ne bih tako olako odbacivao bilo koji zilet. Derby Turci koriste, to samo po sebi dosta govoriTreba probati u vise brijaca pre svega, takodje nije iskljuceno da mnogima nece leci ali nekom ce sigurno odgovarati. Ja ga narucujem uskoro pa cemo videti :)
Quote from: YUGO BOSS on February 29, 2020, 09:18:11 PMNe bih tako olako odbacivao bilo koji zilet. Derby Turci koriste, to samo po sebi dosta govoriTreba probati u vise brijaca pre svega, takodje nije iskljuceno da mnogima nece leci ali nekom ce sigurno odgovarati. Ja ga narucujem uskoro pa cemo videti :)Derby extra jilet 🙂Prvi prelaz definitivno bih rekao da je zilet tup, ne previse ali zapinje i cupa. Drugi prelaz radim ATG i mogu reci da tu dominira, ne zapinje i nema iritacija. Ne bih ga ciljno narucivao(vecu kolicinu) ali uz neke sledece narudzbine ubacicu po koju paklicu i ovog zileta. Jos jedna stvar koja me odbija - dolazi u plasticnom pakovanju koje nije eco friendly photo hosting