Author Topic: Paraho balzam posle brijanja  (Read 14299 times)

Offline Neša

 • Doktor za brijanje
 • ******
 • Location: Novi Beograd
 • Posts: 738
 • Thanked: 305 times
Re: Paraho balzam posle brijanja
« Reply #45 on: May 22, 2020, 09:53:21 PM »
Meni ovaj poslednji odgovor deluje kao klasično korporativno izbegavanje odgovora jer ti si ih lepo pitao da li imaju u planu povratak brijačke kolekcije, a oni samo odgovaraju da će te obavestiti. U prevodu, ne znaju. Ima na njihovoj FB strani još primera. Ako se ode na Community, vidi se da ih je čovek pitao u novembru 2018. kada će plasirati Paraho i Alcream, na šta je dobio odgovor da će se to desiti u proleće, što podrazumeva proleće prošle godine. Slično pitanje je postavljeno tog proleća, tačnije u aprilu, ali nisu se udostojili odgovora.

Balkanski bizMis u kvazikorporativnom ruhu je nezgodna stvar.
Volim kada brijanje predstavlja uživanje.
 
The following users thanked this post: hordak

Offline yu-brijanje

 • Majstor brijanja
 • ****
 • Location: niš
 • Posts: 92
 • Thanked: 35 times
Re: Paraho balzam posle brijanja
« Reply #46 on: May 22, 2020, 11:46:53 PM »
Meni je ovo ipak najkorektniji odgovor koji su dali do sada :) i meni su ranije u par navrata u svojim odgovorima najavljivali paraho i alcream za par meseci, pa onda za novih par meseci itd. To nije bilo korektno niti ozbiljno. Ali video sam vremenom da vracaju neke stvari, jednom u grupi mi je covek iz Zrenjanina pomenuo da grade i nova postrojenja... Ja se iskreno nadam da ce u nekom trenutku vratiti i proizvode za koje smo mi najzainteresovaniji. A to kako je Luxol uopste uspeo da ode u stecaj pre desetak godina a proizvodi su im vazili medju najkvalitetnijim jos u onoj velikoj drzavi, da li je samo do nas, ko je i kako privatizovao tu fabriku tokom par decenija... nadam se da su sada neke drugacije okolnosti tamo, pratim njihove objave i vidim neki elan, trude se da se probiju potezima koji su im na raspolaganju. Vec sam cini mi se pisao o tome da ne verujem da cemo moci da vidimo njihovu reklamu na nekoj od televizija s nacionalnom frekvencijom. Ali  iskreno im zelim da vremenom uvecavaju kapacitete, broj zaposlenih i da u nekom trenutku vrate i brijacku kozmetiku...
 

Offline Neša

 • Doktor za brijanje
 • ******
 • Location: Novi Beograd
 • Posts: 738
 • Thanked: 305 times
Re: Paraho balzam posle brijanja
« Reply #47 on: May 23, 2020, 12:15:14 AM »
Ja bih voleo da urade ovako kako si ti opisao i da na tržištu imamo i njihove proizvode. Lepo je što su se bar udostojili da ti odgovore i ovako neodređeno, ali kod mene takav odgovor odmah pali crvenu lampicu. Još za vreme studija sam primetio da kada najbolji i najstručniji profesori nešto ne znaju odmah odgovore u stilu 'ne znam, ali proveriću', a posle zaista tako i urade, dok najgori ignorišu pitanje ili samo kažu da to pogledam u literaturi jer nemaju vremena za objašnjavanje. Istu praksu koristim i lično pošto supruga i ja imamo agenciju koja se bavi određenim uslugama (neću da reklamiram čime se bavimo jer ne bi bilo korektno da to radim na forumu), a princip prema klijentima je drugačiji - ukoliko treutno ne možemo da pružimo uslugu, odmah se javimo 'bratskoj' agenciji koja može da obezbedi odgovarajući kvalitet usluge i da poštuje rok, a ukoliko baš ne možemo da odgovorimo na zahtev, to jasno i kažemo jer ne želimo da se pokažemo kao lažovi, neznalice ili amateri. Reklamiranje nam zato nije ni potrebno jer se redovni klijenti uvek vraćaju, a preporučuju nas i drugima.

Ovo što su tebi dali kao odgovor mi deluje totalno neprofesionalno. Kada čitam kao neko sa strane, njihov odgovor tumačim kao da su napisali da nemaju pojma i da hoće da te otkače, što je loš pristup. Ti si neko ko hoće da im da novac i kao takvog ima da te poštuju i nije korektno da te zavlače. Kada gledam kao neko sa strane, o njima mogu da pomislim samo da su šalabajzeri.
Volim kada brijanje predstavlja uživanje.
 

 

Najnovije:

Users Online
Users: 5
Guests: 13
Total: 18