Savršeno brijanje
Rekao sam vam, ali mi niste verovali Meni je konjska pored jednog jazavca omiljena (i dalje)...
dlaka me mnogo podseca na svinju, i ukusom i mirisom :P MIslim da je ofarbana svinja ;D
Откуд ти то питање? ;DОна с бестшејва је свињска, то је већ опште позната превара турске браће Тротероглу на којој су згрнули милионе. ;D
Аууу!!Шта то моје очи читајууу???Превара??Милиони??Браћа Тротероглу??Авај....то значи да је све то једна велика превара (The Great Rock 'n' Roll Swindle)?Значи ли то, да је "нечист" у тој четкици???Е ако је тако отићићу на главни трг и спалити је пред народом,како бих отерао "нечиста" из ње.Само ћу је дићи увис и гласно рећи "У име народа!!!!!"...и ПУХ...!!!
Гледај то с ведрије стране, четка је одлична, и психорасна.Доживела је планетарну форумску бријострасност и позитивне коментаре.Али, да ли би то било тако да се није продавала као коњска??? Убеђен сам да не би,и зато је она раскринкавачица наше лакозаводљиве потрошаке психологије којом смо омађијани.Та четка је за мене двострука легенда, и свакако су је свету ангели послали а не шејтани. ;D
Za tog matorog dukija ne znam, ali ovaj će da napiše sutra uveče i da okači slike :P ;D