Savršeno brijanje
Дебљина жилета износи 0,10мм то је стандард.Aли увек има, мада не тако често оступања од стандарда.То сам проверио дигиталним шублером, при задњој набавци жилета, a треба да набавим и нониус,
Quote from: michurin on July 03, 2020, 10:17:20 AMДебљина жилета износи 0,10мм то је стандард.Aли увек има, мада не тако често оступања од стандарда.То сам проверио дигиталним шублером, при задњој набавци жилета, a треба да набавим и нониус,Sta podrazumevas pod "nonius" ako vec imas subler?Za ovako male mere subler nije najsrecnije resenje, mikrometar je bolja varijanta.
Што се мене тиче, да резимирам ствар: жилети су одлични!Вреди их имати и одлично брију.То што је бича уштеда на матееијалу је само мој револт шрема томе што су бар по мени могчи бити савршени.Али можда је и боље тако, јер можемо и даље да тргамо за савршеним.Ето као пример узомам судбину Personne 74, која је вероватно била најбољи и савршени жилет.Шта се догодило? Толико је била добра да се није исплатило пеоизводити је!Како зарадити на жилетима који су трајали по 30 бријања?То онда једна паклица теаје пола године, знали межа зараде.Све у свему ево четврти пут сам се обријао и јако сам задовољан како брију.