Savršeno brijanje
Kupljen Gambrinus na akciji u Rodi. Češka konzerva. Biće meni sada jedno "Varljivo leto '68" u ovo oktobarsko popodne
Quote from: Limoozina on October 17, 2020, 04:08:34 PMKupljen Gambrinus na akciji u Rodi. Češka konzerva. Biće meni sada jedno "Varljivo leto '68" u ovo oktobarsko popodne Secam se kao da je bilo danas... 2016 Praga,mesec Maj, Vistovice holeshovice, letna, pivski festival... Kurechki, jedan red Gambrinius, jedan red craft beer, pa opet Gambrinius i tako u nedogled.
Quote from: michurin on October 17, 2020, 08:13:54 PMQuote from: Limoozina on October 17, 2020, 04:08:34 PMKupljen Gambrinus na akciji u Rodi. Češka konzerva. Biće meni sada jedno "Varljivo leto '68" u ovo oktobarsko popodne Secam se kao da je bilo danas... 2016 Praga,mesec Maj, Vistovice holeshovice, letna, pivski festival... Kurechki, jedan red Gambrinius, jedan red craft beer, pa opet Gambrinius i tako u nedogled.Ја се тако сећам Куманова од пре 6-7 година... Ред Скопског, ред точеног, и тако до јутраУживанција
Pozdrav iz SarajevaПослато са SM-G975F помоћу Тапатока
Аман Плус, неповратна боца:
Tuborg Christmas Brew - neočekivano iznenađenje, 69 din. Probajte!