Google oglasi:

Najnovije sa foruma:

Members
  • Total Members: 845
  • Latest: Bata365
Stats
  • Total Posts: 45860
  • Total Topics: 1681
  • Online Today: 23
  • Online Ever: 45
  • (December 17, 2014, 09:25:06 PM)
Users Online
Users: 4
Guests: 61
Total: 65
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

September 29, 2023, 09:16:01 PM

Login with username, password and session length

Kontakt

Poštovani posetioci,

Ukoliko imate problema sa registracijom, prijavom i sl. možete to prijaviti na ovu email adesu:

admin@savrsenobrijanje.com

Author Topic: PAA Phatom Blue Open Comb slant  (Read 2507 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SweeneyTodd

  • Doktor za brijanje
  • ******
  • Posts: 584
on: March 15, 2022, 07:56:36 PM
Svega ovoga ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju  :D
Šalu na stranu, da nije bilo popusta na Dan zaljubljenih od 14% na G&C pitanje je da li bih i kada uopšte poručivao ovaj brijač iako mi je zapao za oko već duže vreme kao vrlo zanimljiv i neobičan. Izašao me je 20 i kusur eura sa sve poštarinom, i mislim da za ove pare nije postojao jeftiniji način da se proba neki slant brijač. Skoro mesec dana mu je trebalo da stigne u Srbiju, ali došao je na kraju zdrav i čitav izuzev što je otvarač na inače veoma lepoj ambalaži malo pocepan.  :tongue:
U ambalaži se pored brijača dobija i kratko uputstvo za brijač sa sloganom "Try something different"  O0
Na PAA sajtu se može pročitati i zanimljiv istorijat odnosno kako je nastao ovaj brijač, i da mu je uzor bio vintage Fasan Blue Ghost koji praktično izgleda kao njegov brat blizanac. Postoje još i istovetne varijante u više boja - La Criatura (fluorescentno providno zeleni sa šljokicama), El Phatasma (mutno bela, svetli u mraku), Crimson Ghost (providno vino crvena), Naranja (narandžasto providno sa svetlećom drškom) i Phatom Blue (providno plava, junak priče).
Ja sam se dvoumio između plavog i svetlećeg, ali kada sam bolje razmislio nisam videm svrhu ovog drugog sem kada se ugasi svetlo u kupatilu ili prostoriji gde stoji, kao da će neko da gleda brijač u mraku  ::), ali dobro ko šta voli.
Kvalitet izrade i materijala je stvarno odličan za cenu, deluje veoma izdržljivo i da može da pukne samo ako kreneš namerno da ga gaziš nogom. Navoj i ležište za isti je urađeno od mesinga, tako da je brijač lagan kao pero što meni lično i odgovara jer volim baš laganije brijače. Već prvi pogled kada se stavi žilet govori da je ovo agresivna spravica, zakrivljenje sečiva i base plate-a je značajno, kao i izloženost žileta na strani gde je ista veća. Ja sam za testiranje koristio Gillette Platinum, dakle veoma oštar žilet a nekako mi je i plava boja ambalaže bila prikladna za samu boju brijača  O0.
Veoma efikasan brijač, čini mi se da je slant naročito efikasan na zakrivljenim mestima na licu dakle ispod nosa i na brkovima, ispod usne, prelazi na samoj bradi itd. u svega par poteza skida bradu od 2-3 dana na ovim mestima, tek ravne delove lica da ne pominjem, bukvalno kao kosilica. Agresivnost je prilično velika i konstantno se oseća žilet na licu. Nije baš na nivou Muhle R41, ali treba paziti jer je i sam brijač prilično lagan pa se nehotice može doći u iskušenje da se pritiska brijač što će odmah dovesti do "klanja".
Dakle ovo je nešto za ljude koji imaju tvrđe i gušće brade i/ili se ne briju svaki dan, dakle ljude poput mene  :D mada mislim da bi bez problema mogao da bude i brijač za svaki dan. Primetio sam da se muči malo na samoj bradi, sa napomenom da je to isti slučaj i sa dosta drugih brijača pošto su mi dlake na tim mestima naročito tvrde i jake. Jedino R41 i možda Yuma i Soluna izlaze na kraj sa tim mestima kod mene iz par poteza tako da je ovo bio prilično dobar rezultat (možda treba da usavršim i tehniku, jer ipak je ovo prvi put da sam uopšte koristio slant i tek 4 brijanja ga koristim).
Sjajna izbrijanost već posle prvog prelaza, a posle drugog praktično BBS jedino mi R41 daje ovakav rezultat. Stvarno odlično.
Sve u svemu sjajan brijač po mojim utiscima plus unikatan izgled pa i materijal, jer su plastični brijači k'o bele vrane u svetu wet shavinga. Čak mi je i devojka rekla da izgleda najinteresantije od svih brijača koje imam u kolekciji i da deluje baš zanimljivo, tako da dodatni poeni za cool faktor.
Imam utisak da bi se sjajno složio i sa Nacetom ili Featherom pa ću ovo definitivno isprobati.


 
The following users thanked this post: Limoozina, vlada035, Estariol


 

Sabrina Banks pornstar page https://pornlux.com/pornstar/sabrina-banks.